Maak kennis met RT Schilderwerken

RT Schilderwerken is een schildersbedrijf dat sinds 2011 actief is.  Met mijn inmiddels ruim 20 jaar ervaring ben ik, na bij verschillende bedrijven in loondienst te zijn geweest, als ZZP’er voor mijzelf begonnen.  Na de Schildersvakschool ESPEQ heb ik mijn opleiding uitgebreid met aanvullende opleidingen tot Gezel Schildersbedrijf, Glaszetter en vervolgens als Schilder-Leermeester. Inmiddels ben ik ook actief als officieel erkend leerbedrijf. 
Wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf in West-Friesland dan bent u bij RT Schilderwerken aan het juiste adres. Wilt u verzekerd zijn van een stukje vakwerk, neem dan vrijblijvend contact op. Samen met u komen we tot het gewenste resultaat.

Voor informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u met mij contact opnemen.

[contact-form-7 id=”1627″ title=”Contactformulier 1″]